Raad van Advies2024-02-20T10:50:51+00:00

Maak kennis met de

Raad van Advies

Raad van Advies

Wat is de Raad van Advies

De huidige tijd maakt duidelijk dat veranderingen in de zorg hard nodig zijn. Het tekort aan professionals en de toenemende zorgvraag door vergrijzing vragen om disruptieve veranderingen in de zorg. Thuisleefgroep maakt zich samen met haar Raad van Advies hard voor het behoud van de huidige zorgkwaliteit en het ontlasten van de zorgprofessionals door de inzet van zorgtechnologie.

Ilse Schoormans: “Onze Raad van Advies houdt ons scherp en zorgt dat we onze doelen goed voor ogen houden. De leden geven gevraagd en ongevraagd advies aan de directie van de Thuisleefgroep.”

De Raad van Advies is opgericht in 2021 en bestaat momenteel uit vier leden, die allemaal op hun eigen manier een substantiële bijdrage leveren aan het veranderen van de zorg. Dat doen ze vanuit hun eigen specifieke kennis en achtergrond. Graag stellen wij de leden van de Raad van Advies voor.

Onze Raad van Advies

Wij stellen aan jullie voor:

Wout Withagen

Raad van Advies lid

Wout Withagen

Wout Withagen is directeur en mede-eigenaar van Freshheads, oprichter van Werkspot.nl en schrijver van het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’. Hij heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online marktplaatsen in verschillende sectoren. Zijn kennis op het gebied van technologische ontwikkelingen, het vermarkten en opschalen van online platformen zijn van grote waarde voor Thuisleefgroep. Daarnaast gebruiken we zijn boek als onze interne bijbel voor het bouwen van ons Thuisleefgids platform.

Wout over Thuisleefgroep:
“De verschillende op maat gesneden proposities van Thuisleefgroep laten zien wat de kracht van platformen kan zijn. Door kennis en ervaringen te delen maken ze de complexe wereld van zorghulpmiddelen voor iedereen toegankelijk, van consument tot zorgprofessional.”

Aginus Kalis

Raad van Advies lid

Aginus Kalis

Aginus Kalis heeft na zijn studie medicijnen verschillende functies bekleed. Eerst buiten de overheid en de laatste 20 jaar vanuit het ministerie van VWS. Zowel beleidsmatig als in de uitvoering. Hij is een strategisch denker met een relevant netwerk en hij kan zowel op het gebied van politiek/bestuurlijke verhoudingen als vanuit de praktijk adviezen aan ons uitbrengen. We zijn enorm trots dat hij zijn brede kennis met ons wil delen.

Aginus over Thuisleefgroep:
“Als er één belangrijke ontwikkeling binnen de samenleving is gedurende de komende jaren, dan is het wel het ontwikkelen van mogelijkheden om zolang mogelijk zelfstandig (al of niet met ondersteuning) te blijven functioneren. De Thuisleefgroep zal daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.”

Het laatste nieuws

Thuisleefgroep & Kansen voor West

Wisten jullie dat… We sinds februari 2022 bij Thuisleefgroep meedoen met het Europese programma Kansen voor West? Kansen voor West [...]

Thuisleefgroep 2023

We zijn begonnen aan een nieuw jaar! En met de start van 2023, blikt Ilse Schoormans terug op 2022. Samen [...]

Ga naar de bovenkant