Maak kennis met de

Thuisleefacademie

Thuisleefacademie

Wat is de Thuisleefacademie

De Thuisleefacademie is een leeromgeving met trainingen voor zorgprofessionals en praktisch gebruiksadvies. We ontwikkelen samen met onze partners schaalbare trainingen voor professionals over het gebruik van technologie. Daarnaast bieden we microlearnings over producten via leren op zakformaat. Zo kan iedereen, ongeacht beschikbare kennis via de vertrouwde smartphone of tablet getraind worden en kennis opdoen over de werking van verschillende zorgtechnologieën.

De voordelen van de

Thuisleefacademie.

 • Stimuleert inzet van innovatie
  Zorgt voor een snelle acceptatie en gebruik van zorgtechnologie onder professionals

 • Gebruiksvriendelijk
  Begrijpelijke gebruikshandleidingen en productinformatie altijd op zak

 • Leren-op-zakformaat
  Productinformatie beschikbaar via smartphone of tablet

 • Werkt twee kanten op
  Zowel toegankelijk voor zorgprofessional als cliënt

Hoe werkt het?

Scan de QR code op het innovatieve product en vind direct uitleg over de werking. In deze compacte leeromgeving vind je o.a. algemene uitleg over het product en uitleg over de verschillende instellingen en meldingen. Daarnaast is er een mogelijkheid om je vraag bij de aangesloten digicoach neer te leggen.

Door de productinformatie en gebruiksinformatie op een gemakkelijke wijze beschikbaar te stellen verkleinen we de drempel om deze producten in gebruik te nemen.

Gemakkelijk aan de slag!

Als (wijk)verpleegkundige of (zorg)professional heb je natuurlijk meer aan je hoofd dan op de hoogte blijven van de laatste innovaties binnen de zorg. Terwijl deze innovaties voor de cliënt en professional erg zinvol kunnen zijn.

Door met je smartphone of tablet de code op het product te scannen, heb je de productinformatie altijd binnen handbereik. Check de functionaliteiten, bekijk de instructievideo of vind meer informatie over de werking van het innovatieve product.

Bekijk onze andere diensten

Thuisleefbieb

Uitleensoftware voor (zorg)hulpmiddelen inclusief reviews

Thuisleefwijzer

Digitale keuzewijzer voor het geven van persoonsgericht advies

Thuisleefgids

Het onafhankelijke consumentenplatform voor zorghulpmiddelen