Onze oplossing voor

Zorgprofessionals

Thuisleefwijzer

Maak kennis met ons Zorgplatform

Zorgprofessionals staan flink onder druk en worden geconfronteerd met een overvloed aan administratieve handelingen.

Wij begrijpen de kracht van geautomatiseerde processen en hoe ze kunnen bijdragen aan het digitaliseren van werkprocessen. Daarnaast verlagen we hiermee administratieve lasten in de zorg. Via ons zorgplatform bieden wij verschillende modules ter ondersteuning, zoals: de advieswijzer, ‘snel bestellen’, uitlenen van (innovatieve) hulpmiddelen, leren op zakformaat en trainingen.

De voordelen van het

Zorgplatform

 • Werken vanuit 1 systeem
  Eenvoudige integratie met bestaande systemen

 • Efficiënt & Tijdbesparend
  Zorgt voor een uniform werkproces binnen de organisatie

 • Gebruiksvriendelijk
  De software is simpel in gebruik en werkt op alle devices

 • Ontwikkeling & Kennisdeling
  Gemakkelijk informatie uitwisselen en kennis delen

Hoe werkt het?

Ons Zorgplatform kan gemakkelijk worden geïntegreerd met bekende interne systemen.

Met een slimme koppeling naar het ECD wordt informatie uitwisselen heel gemakkelijk. Zorgprofessionals kunnen zich eenvoudig registeren via Single Sign-on en zijn direct verbonden met het interne systeem. Onze oplossing is beschikbaar op ieder apparaat. Geen gedoe meer met het wisselen naar verschillende systemen of omslachtige informatie uitwisseling!

Er zijn verschillende modules beschikbaar:

– Module Inspireren met de advieswijzer; de advieswijzer wordt ingezet om cliënten te informeren over het best passende hulpmiddel of technologie voor de (thuis) situatie. Op basis van een slimme combinatie van vragenlijsten en beslisbomen wordt de persoonlijke situatie in kaart gebracht en wordt er een advies op maat gegeven.

Gemakkelijk aan de slag!

Module Uitlenen met de Thuisleefbieb; een speciaal ingerichte, online bieb-omgeving voor jouw organisatie. Inclusief alle producten en diensten die jullie graag met cliënten willen testen. De producten zijn voorzien van gebruikerservaringen van andere zorgprofessionals, ook buiten jouw organisatie.

Module Snel Bestellen; als je als zorgprofessional al weet wat besteld moet worden, kan dit via de knop ‘ Snel Bestellen’. Zelfs als je producten van verschillende leveranciers nodig hebt, is dat geen probleem. Alles komt samen in één eenvoudige module.

Module leren op zakformaat; in deze module worden microlearnings van innovatieve producten aangeboden. Door de QR code te scannen start een microlearning of een instructiefilmpje over een bepaald innovatief product. Meer weten over deze module? Ga naar de Thuisleefacademie.

Bekijk onze andere diensten

Kennis & Expertise Centrum

Advies op Maat en Kennisdeling

Thuisleefbieb

Uitleensoftware voor (zorg)hulpmiddelen inclusief reviews

Thuisleefacademie

Praktische leeromgeving met gebruiksadvies voor zorgtechnologie