Het Thuisleefgroep Team

Samen voor een betere zorg van morgen.

Wij werken (bijna) elke dag hard om jou te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw zorgvraag! Het is onze missie om de zorgmarkt transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Knappe koppies

Al zeggen we het zelf.

Ilse

CEO

Ilse 

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgroep. Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.

Arjan

Sales & Business Development

Arjan 

Inspireert ons met zijn kennis, ervaring en charisma om verder te komen. Maakt de mooiste plannen met onze klanten en zet ons op de kaart.

Mireille

Marketing manager

Mireille 

Met haar ondernemende en creatieve karakter weet zij onze marketingdromen waar te maken. Een alleskunner en te allen tijde oog voor een goede teamspirit.

Tobias

Implementatie Consultant

Tobias

Verbindend richt hij zich op het creëren van lange termijn samenwerkingen. Met zijn geloof in groei en ontwikkeling focust hij op wat mensen blij maakt.

Matthias

Developer

Matthias

Deze snelle werker bijt zich graag vast in complexe vraagstukken. Met zijn brede kennis gaat hij geen uitdaging uit de weg!

Nienke

Content Marketeer

Nienke

Een echte kenner op het gebied van Marketing en content. Hulp nodig bij een brainstorm? Creatief is haar middle name.

Ronald

Implementatie Consultant

Ronald

Vol positiviteit en enthousiasme gaat Ronald de verbinding met partners en klanten aan! De verbinding maken, daar gaat het om.

Celina

Implementatie Consultant

Celina

Een echte kenner op het gebied van gezondheidszorg technologie! Hoe je haar herkent? Aan die brede lach op haar gezicht!

Amy

Implementatie Consultant

Amy

Na haar stage is Amy bij ons aan de slag gegaan als junior implementatie consultant. Vol enthousiasme helpt Amy onze klanten bij de implementatie van onze software!

Kom jij ons team versterken?

Wil je ook bij Thuisleefgroep komen werken? Bekijk hier of er sollicitaties open staan!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08