Het Thuisleefgroep Team

Samen voor een betere zorg van morgen.

Wij werken (bijna) elke dag hard om jou te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw zorgvraag! Het is onze missie om de zorgmarkt transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Knappe koppies

Al zeggen we het zelf.

Ilse

CEO

Ilse 

Oprichter en drijvende kracht achter Thuisleefgroep. Met haar verpleegkundige en gerontologische achtergrond inspireert zij de klanten en ons team.

Niko

Accountmanager

Niko

Projectgeoriënteerd en een resultaat gedreven teamspeler. Hij komt het best tot zijn recht als de situatie roept om iemand, die de mouwen opstroopt.

Tobias

Implementatie Consultant

Tobias

Verbindend richt hij zich op het creëren van lange termijn samenwerkingen. Met zijn geloof in groei en ontwikkeling focust hij op wat mensen blij maakt.

Ronald

Implementatie Consultant

Ronald

Vol positiviteit en enthousiasme gaat Ronald de verbinding met partners en klanten aan! De verbinding maken, daar gaat het om.

Matthias

Developer

Matthias

Deze snelle werker bijt zich graag vast in complexe vraagstukken. Met zijn brede kennis gaat hij geen uitdaging uit de weg!

Joy

Content Medewerker

Monique

Stagiair

Saskia

Office management

Romeé

Consultant

Clemens

Consultant

Thijs

Projectleider

Vacature

Consultant

Vacature

Marketeer

Kom jij ons team versterken?

Wil je ook bij Thuisleefgroep komen werken? Bekijk hier of er sollicitaties open staan!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08