Over de

Thuisleefgroep

Thuisleefgroep

Wij hebben een visie op hoe de zorg beter moet.

Wij maken de markt van zorghulpmiddelen en innovaties transparanter, toegankelijker en overzichtelijker. Zodat mensen langer zelfstandig en zelfredzaam blijven. Wij zijn er voor mensen met een zorgvraag en voor (zorg)professionals. We helpen met het vinden van hulpmiddelen passend bij de vraag. We werken vanuit de oplossing, wat kan er wél, en stimuleren de inzet van innovatieve zorgtechnologie.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Een transparante zorg

De zorg heeft behoefte aan innovatie

De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van zorghulpmiddelen en -technologie bieden een oplossing voor de vergrijzing in Nederland. Innovatie helpt bij de ondersteuning van zowel de verzorger als de zorgvrager en kan ingezet worden om de zelfredzaamheid te vergroten.

Teamwork makes the dream work

We werken (bijna) elke dag hard om de beste oplossing te vinden voor uiteenlopende zorgvragen. We bouwen slimme tools voor zorgorganisaties en gemeenten. We stimuleren zelfredzaamheid van mensen met een zorgvraag zodat ze op een prettige manier langer zelfstandig (thuis) wonen. Daarnaast bouwen we hard aan een platform om de markt van zorghulpmiddelen overzichtelijker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Sterk toenemende vergrijzing binnen de samenleving

Er is een toenemende vraag naar duurzame oplossingen

De behoefte om langer zelfstandig thuis te wonen

Oprichter en CEO

Ilse aan het woord

De bedenker van Thuisleefgroep, Ilse Schoormans, zag als verpleegkundige en vergrijzingsdeskundige in de markt een behoefte aan tools om zowel consument als professional te helpen om vanuit de zorgvraag van de gebruiker de juiste producten en diensten te kunnen vinden, vergelijken en bestellen.

“We worden allemaal ouder en willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is lang niet altijd even makkelijk.” Ze werkte jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis en zag zorgverleners, mantelzorgers en ouderen worstelen met de keuze en aanschaf van hulpmiddelen en diensten.

Met Thuisleefgroep wil zij de zorg toegankelijker en overzichtelijker maken. Zodat we straks langer zelfstandig (thuis) kunnen blijven wonen.