Thuisleefgroep 2023

Thuisleefgroep 2023

We zijn begonnen aan een nieuw jaar! En met de start van 2023, blikt Ilse Schoormans terug op 2022. Samen praten we over het afgelopen jaar en welke mooie momenten daarin plaatsvonden.

“Het blijft toch bijzonder een nieuw jaar. Altijd een mooi moment om terug te kijken op een jaar en weer vooruit te kijken naar een nieuw en vers kalenderjaar.” Aldus Ilse

New year, new mom!

Ilse vertelt: “Voor mij was 2022 een bijzonder jaar. Enerzijds zakelijk maar voornamelijk ook privé. Ik ben afgelopen jaar namelijk moeder geworden van een prachtige dochter. Als ondernemer is dit voor mij een bijzondere tijd geweest. Namelijk even wat meer afstand nemen van het bedrijf (ook mijn kindje) en juist even wat meer aandacht voor privé maken en voor de geboorte van onze dochter.”

Het jaar stond voor Ilse dus deels in het teken van zwanger zijn en zij sloot het jaar af met een periode van verlof nemen. “Het heeft mij vooral gebracht dat ik anders ben gaan kijken naar mijn rol. Veel dingen die ik deed zijn geweldig opgepakt door collega’s. Ze hebben dit super opgepakt als team en mijn verlof heeft meer ruimte gegeven voor bepaalde collega’s om te groeien. Dit is echt prachtig om te zien en maakt mij ook enorm trots.” Aldus Ilse.

“Het gevoel is bevestigd dat wij echt als team aan het werk zijn en dat het bedrijf niet meer “alleen” van ons als directie afhankelijk is. Iets wat we natuurlijk al wel wisten maar wat door een periode van verlof heel mooi zichtbaar is geworden.” Vertelt Ilse.

Goede voornemens 2023

Ilse vertelt ook over de plannen van 2023: “Voor 2023 hebben we mooie plannen met de Thuisleefgroep. We hebben de nodige innovatieve projecten op de planning staan. Ik kijk hier enorm naar uit. We gaan weer een stap verder in het innoveren en vernieuwen van traditionele processen. Er komen nieuwe partners bij en we gaan aan de slag met klantwensen om ons product te verbeteren. Kortom, er is veel te doen om een bijdrage te leveren en de zorg meer toekomstproof te maken. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan mogen leveren en ik heb dan ook heel veel zin in het nieuwe jaar.”

Thuisleefgroep 2023

Ook als goede voornemen om meer te innoveren in 2023? Sluit je bij ons aan en wij kijken graag met je mee! 

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08