Thuisleefgroep & Kansen voor West

Thuisleefgroep & Kansen voor West

Wisten jullie dat… We sinds februari 2022 bij Thuisleefgroep meedoen met het Europese programma Kansen voor West? Kansen voor West is het Programmamanagement voor West-Nederland. Het voert Europese programma’s uit voor de vier Randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grootste steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht). Een onderdeel van dit programma is de REACT-subsidie. Deze subsidie helpt ons om ons complete applicatielandschap, waar onze bestaande applicaties Thuisleefwijzer en Thuisleefbieb een belangrijke basis in vormen, door te ontwikkelen. Hierbij staat een optimaal werkend ecosysteem centraal.

We hebben een uitgebreid ontwikkelplan opgesteld om tijdens de projectperiode tot en met december 2023 op zowel de Thuisleefwijzer als de Thuisleefbieb in de front-end flink door te ontwikkelen. Gelijktijdig voeren we mooie ontwikkelingen door in de de back-end van deze systemen. Onze strategische gedachte om onze platforms meer met elkaar te verbinden en optimaal met elkaar samen te laten werken in een ‘ecosysteem’ komt hiermee steeds meer tot uiting. De belangrijkste doelen hierbij zijn dat de zorgprofessional, de burger en mantelzorger optimaal bewegwijzerd worden naar het juiste hulpmiddel in de woon-leefsituatie.  Daarnaast ondersteunt het de zorgprofessional door administratieve lasten flink te verlagen.

Met deze subsidie willen we specifieke onderdelen binnen onze applicaties (door)ontwikkelen:

  • Integrale koppelingen: Hoe kunnen we de verschillende systemen van onze proposities, en in het landschap van derde partijen, zo goed mogelijk koppelen?
  • Reviewmethodiek: Deze methodiek richt zich op de wijze waarop we reviews ophalen, de vraagstellingen formuleren en hoe we het invullen van reviews zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken.
  • Kunstmatige intelligentie: Hoe kunnen we alle bovenstaande informatiestromen op een geautomatiseerde manier inzetten en blijven verbeteren?

Met deze ontwikkelingen zorgen we voor een constante optimalisatie van onze propositie zodat onze klanten steeds de meest gebruiksvriendelijke versie van onze software ervaren.

Bij Thuisleefgroep zetten wij ons in om de markt van zorghulpmiddelen toegankelijker en overzichtelijker te maken. We helpen mensen met een zorgvraag met het vinden van de juiste (digitale) hulpmiddelen. Met onze software-oplossingen ondersteunen we professionals, mantelzorgers en burgers bij de inzet van hulpmiddelen en zorgtechnologie en het geven van persoonsgericht advies.

Benieuwd of Thuisleefgroep wat voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08