Werken bij de Thuisleefgroep

Een betere zorg, begint bij jezelf.

We werken (bijna) elke dag hard om de beste oplossing te vinden voor uiteenlopende zorgvragen. Dat doen we met een team van 18 professionals. We bouwen slimme tools voor zorgorganisaties en gemeenten. En stimuleren zelfredzaamheid van mensen met een zorgvraag. Zodat ze op een prettige manier langer zelfstandig (thuis) wonen. Daarnaast bouwen we aan een platform om de markt van zorghulpmiddelen transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en… dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Bouw jij met ons mee?

Onze vacatures

Sales accountmanager (40 uur)

Ben jij degene die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg en welzijn door het aan de markt aanbieden van slimme softwareoplossingen? Draai jij warm voor pitchen en onderhandelen? Ben je ondernemend, pragmatisch en sociaal ingesteld en krijg je energie bij het benaderen en begeleiden van externe relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Frontend developer (32-40 uur)

Ben jij een medior Frontend Developer en op zoek naar een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en ben jij iemand die graag meedenkt in de ontwikkeling van impactvolle software? Thuisleefgroep is een jonge en ambitieuze organisatie waarin wij ons profileren als een vernieuwende partner als het gaat om software in de zorg. Zie jij dit zitten? Kom dan het Thuisleefgroep team versterken!

Bekijk vacature

Onze stages

(afstudeer) stages

Ben jij degene die een bijdrage wil leveren met je (afstudeer) stage aan het verbeteren van zorg door het inzetten van slimme ICT-oplossingen? Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar stagiaires! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
kantoor

Meewerkstage Marketing

Hey Marketingtopper! Ben jij op zoek naar een stage waar je al jouw marketing & communicatie skills kan inzetten? Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair (e) marketing & communicatie! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature