Werken bij de Thuisleefgroep

Een betere zorg, begint bij jezelf.

We werken (bijna) elke dag hard om de beste oplossing te vinden voor uiteenlopende zorgvragen. Dat doen we met een team van 18 professionals. We bouwen slimme tools voor zorgorganisaties en gemeenten. En stimuleren zelfredzaamheid van mensen met een zorgvraag. Zodat ze op een prettige manier langer zelfstandig (thuis) wonen. Daarnaast bouwen we aan een platform om de markt van zorghulpmiddelen transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en… dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Bouw jij met ons mee?

Onze vacatures

Implementatie consultant (32-40 uur)

Ben jij degene die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg door het inzetten van software? Werk jij graag projectmatig? Ben je bovendien sociaal en pragmatisch ingesteld en krijg je energie van het begeleiden van externe relaties in projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

BEKIJK VACATURE
kantoor

Projectleider (40 uur)

Ben jij degene die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg door het inzetten van software? Werk jij graag projectmatig en ben je continu op zoek naar manieren om dit efficiënter aan te vliegen? Ben je bovendien sociaal en pragmatisch ingesteld en krijg je energie van het begeleiden van externe relaties in projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

BEKIJK VACATURE

Marketing Communicatie Manager (32-40 uur)

Ben jij die enthousiaste Marketing & Communicatie Manager die ons kleine maar groeiende marketingteam komt aansturen? En ben jij degene die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
macbook

CTO (40 uur)

Ben jij een (aanstormende) CTO met development skills die een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg door het ontwikkelen van mooie SaaS-oplossingen en platformen? Werk jij graag mee met een team developers, heb je een visie op de toekomst van IT, goede technische en managerial skills? Dan zijn we echt op zoek naar jou!

BEKIJK VACATURE

Frontend developer (32-40 uur)

Ben jij een medior Frontend Developer en op zoek naar een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en ben jij iemand die graag meedenkt in de ontwikkeling van impactvolle software? Thuisleefgroep is een jonge en ambitieuze organisatie waarin wij ons profileren als een vernieuwende partner als het gaat om software in de zorg. Zie jij dit zitten? Kom dan het Thuisleefgroep team versterken!

Bekijk vacature

Accountmanager (40 uur)

Ben jij de accountmanager die een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg door het inzetten van software? Hoe gaaf zou het zijn als jij over 10 jaar kan zeggen: “ik heb de zorg verbeterd in Nederland en er samen met mijn collega’s voor gezorgd dat mijn oma, oudtante, moeder en vader nu langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Bekijk vacature