Werken bij de Thuisleefgroep

Een betere zorg, begint bij jezelf.

We werken (bijna) elke dag hard om de beste oplossing te vinden voor uiteenlopende zorgvragen. Dat doen we met een team van ambitieuze professionals. We bouwen slimme tools voor zorgorganisaties en gemeenten. En stimuleren zelfredzaamheid van mensen met een zorgvraag. Zodat ze op een prettige manier langer zelfstandig (thuis) wonen. Daarnaast bouwen we aan een platform om de markt van zorghulpmiddelen transparanter, toegankelijker en zelfs ietsje leuker te maken. We krijgen namelijk vroeg of laat allemaal wel eens met zorg te maken en… dan wil je gewoon dat het goed geregeld is.

Bouw jij met ons mee?

Onze vacatures

Implementatie consultant (40 uur)

Ben jij degene die een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van zorg en welzijn door het aan de markt aanbieden van slimme softwareoplossingen? Wordt jij blij van het bijdragen aan een klein maar groeiend team? En ben jij de Implementatie Consultant die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Content Manager/ e-commerce specialist (40 uur)

Ben jij de nieuwe collega die onze content naar een hoger plan tilt? Sluit je aan bij onze missie om de markt van (innovatieve) zorghulpmiddelen toegankelijk en transparant te maken? En ben jij de Content manager / e-commerce specialist die een substantiële bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze stages

(afstudeer) stages

Ben jij degene die een bijdrage wil leveren met je (afstudeer) stage aan het verbeteren van zorg door het inzetten van slimme ICT-oplossingen? Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar stagiaires! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

kantoor

(Afstudeer)stage Marketing

Hey Marketingtopper! Ben jij op zoek naar een stage waar je al jouw marketing & communicatie skills kan inzetten? Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair (e) marketing & communicatie! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!