Thuisleefgroep Zorg & ICT

Thuisleefgroep Zorg & ICT

Op 14 t/m 16 juni 2022 vindt de Zorg & ICT beurs live in de jaarbeurs in Utrecht plaats. Samen met softwarebedrijf Amulet staat Thuisleefgroep in de Games for Health straat. Op de Zorg & ICT komen professionals uit de zorgsector samen om kennis en informatie uit te wisselen over de laatste innovaties en ontwikkelingen.

Digitale transformatie

De Zorg & ICT beurs is dé beurs voor digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg. “Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.”  bron: www.zorg-en-ict.nl 

Zorg & ICT stand 01.F106

Thuisleefgroep en Amulet slaan tijdens de Zorg & ICT de handen in een. Wij willen ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk, gelukkig, thuis kunnen blijven wonen. Daarom maakt Amulet zorgapps waar mensen gelukkiger van worden en de Thuisleefgroep maakt de markt van zorghulpmiddelen toegankelijker en overzichtelijker.

Zien wij je daar? Aanmelden is gratis en kan via deze link.

zorg-&-ict
Meer weten over Thuisleefgroep en wat wij voor jou als (zorg)organisatie of gemeente kunnen betekenen? Bekijk dan onze proposities op Thuisleefgroep.nl.

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08