Vacature

Vacature (afstudeer)stage marketing

kantoor

Over deze vacature

Hey Marketingtopper! Ben jij op zoek naar een stage waar je al jouw marketing & communicatie skills kan inzetten? Bij Thuisleefgroep zijn wij voor de periode januari t/m juli op zoek naar een enthousiaste stagiair (e) marketing & communicatie! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contactpersoon

 • Amy Vromans
 • 033-3302508
 • info@thuisleefgroep.nl

Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste Marketing & communicatie stagiair! Ben jij degene die vanaf september t/m januari wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep?

Wat ga je doen?

Als stagiair marketing en communicatie draai je mee op de marketingafdeling van Thuisleefgroep. Je bent als stagiair echt onderdeel van ons team. Samen met Nienke (content marketeer) en Mireille (marketingmanager) werk je aan de content kalender van de verschillende social mediakanalen. Daarnaast help je mee met het produceren van verschillende contentvraagstukken. Denk hierbij aan het schrijven van blogs, het houden van interviews met onze klanten of het upgraden van onze content op de website met jouw vette ideeën. Je ondersteunt in het uitwerken van verschillende concepten en vind het daarnaast leuk ook je eigen concepten uit te werken. Daarnaast is er ruimte voor een eigen onderzoek of opdracht.

Wij zoeken een stagiair

 • Met opleiding in de richting van (digitale) marketing, communicatie of een andere creatieve opleiding;
 • Die het leuk vindt om creatief na te denken over de verschillende content mogelijkheden;
 • Die het leuk vindt om vlotte teksten te schrijven;
 • Affiniteit of kennis van het zorglandschap zou een fijne toevoeging zijn, maar is niet verplicht.

De stageperiode duurt 5 maanden. Een afwijkende periode kan eventueel in overleg. Neem contact op voor een startdatum!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een stagevergoeding per maand;
 • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een door jou gekozen competentie;
 • Uitstekende thuiswerkmogelijkheden, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom op kantoor (lees: award winning tosti’s)
 • Een leuk en jong team van 10 professionals;
 • Gezellige borrels en teamactiviteiten. 

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen?

Zie jij jezelf al bij ons stage lopen en ben je geïnteresseerd? Stuur voor 23 december een mail met CV en een korte motivatie naar: info@thuisleefgroep.nl of solliciteer via de knop hierboven!

Soort dienstverband: Fulltime/parttime stage

Over Thuisleefgroep

Thuisleefgroep maakt de markt van zorghulpmiddelen en innovaties transparanter, toegankelijker en overzichtelijker. Door het bevorderen van kennis, zelfmanagement en persoonsgerichte zorg kunnen mensen met een zorgvraag langer zelfstandig, veilig en plezierig thuis blijven wonen.  We gidsen mensen door het oerwoud van de zorg en optimaliseren de zorgketen. We helpen met het vinden van hulpmiddelen passend bij de vraag.

Op ons onafhankelijke consumentenplatform Thuisleefgids krijg je persoonsgericht advies met betrekking tot zorghulpmiddelen. Met onze software-oplossingen Thuisleefbieb, Thuisleefwijzer en Thuisleefacademie ondersteunen we professionals bij de inzet van zorgtechnologie en het geven van advies.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Wij vragen werving- en selectiebureaus daarom ook geen contact met ons op te nemen.