Vacature

(afstudeer)stages

Over deze vacature

Ben jij degene die een bijdrage wil leveren met je (afstudeer) stage aan het verbeteren van zorg door het inzetten van slimme ICT-oplossingen? Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar stagiaires! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contactpersoon

  • Mireille Kleij
  • 033-3302508
  • info@thuisleefgroep.nl

Bij Thuisleefgroep zijn wij op zoek naar (afstudeer)stagiaires! Ben jij degene die wil meebouwen aan de groei van Thuisleefgroep?

Wat ga je doen

Als stagiair draai je mee op de verschillende afdelingen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een door jou gekozen competentie. Daarnaast is er ruimte voor een eigen onderzoek of opdracht. Ook schuif je aan bij de wekelijkse team meetings en bij externe meetings waar mogelijk.

Je werkt veel samen met het team, krijgt actieve begeleiding en feedback momenten zodat je in een korte tijd veel kan leren.

Wij zoeken

  • Een stagiair met opleiding in de richting van (digitale) marketing, communicatie of een andere commerciële opleiding
  • Een stagiair met de opleiding in de richting van Mens & Techniek, innovatie of een andere (zorg)technische opleiding.
  • Een stagiair met de opleiding in de richting van ICT, IT of een andere data gedreven opleiding.

De stageperiode duurt ongeveer 5 maanden. Een afwijkende periode kan eventueel in overleg. Neem contact op voor de startdatum!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een vergoeding van €150 euro per maand;
  • Uitstekende thuiswerkmogelijkheden, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom op kantoor (lees: award winning tosti’s);
  • Een leuk en jong team van 15 professionals;
  • Gezellige borrels en teamactiviteiten.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen?

Zie jij jezelf al bij ons stage lopen en ben je geïnteresseerd? Stuur een mail met CV en een korte motivatie naar: info@thuisleefgroep.nl of solliciteer via de knop hierboven!

Over Thuisleefgroep

Thuisleefgroep maakt de markt van zorghulpmiddelen en innovaties transparanter, toegankelijker en overzichtelijker. Door het bevorderen van kennis, zelfmanagement en persoonsgerichte zorg kunnen mensen met een zorgvraag langer zelfstandig, veilig en plezierig thuis blijven wonen.  We gidsen mensen door het oerwoud van de zorg en optimaliseren de zorgketen. We helpen met het vinden van hulpmiddelen passend bij de vraag.

Op ons onafhankelijke consumentenplatform Thuisleefgids krijg je persoonsgericht advies met betrekking tot zorghulpmiddelen. Met onze software-oplossingen Thuisleefbieb, Thuisleefwijzer en Thuisleefacademie ondersteunen we professionals bij de inzet van zorgtechnologie en het geven van advies.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Wij vragen werving- en selectiebureaus daarom ook geen contact met ons op te nemen.