Werken aan een betere zorg 

Webinar IZA-wijkfonds subsidie2023-05-11T14:15:26+00:00

Meld je nu aan voor onze lunch catch up over

IZA-fonds wijkverpleging subsidie

IZA-fonds wijkverpleging & Thuisleefgroep

Tijdens deze lunch catch up op 22 mei nemen Tobias van Herwaarden en Arjan van der Weijde je mee in de mogelijkheden van het IZA-fonds wijkverpleging.  In 30 minuten praten zij je bij over wat het IZA-fonds wijkverpleging inhoudt, welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn en hoe we gezamenlijk onze expertise hiervoor kunnen inzetten.

Aanmelden webinar

Leuk dat je je aanmeldt voor onze lunch catch up over het IZA-fonds wijkverpleging samen met Thuisleefgroep

Waarom deze Lunch catch up?

De komende jaren neemt het aantal ouderen flink toe, stijgt de zorgvraag en wordt de potentiële beroepsbevolking juist kleiner.  Dit vraagt om een verandering van ons huidige systeem naar een nieuw toekomstgericht gezondheidssysteem.

Door te kijken naar nieuwe manieren van zorgverlening, samenwerkingen in de zorgketen en de focus te leggen op preventie en positieve gezondheid, ondersteunt het IZA-fonds wijkverpleging deze transitie. Het IZA-fonds Wijkverpleging is bedoeld om de wijkverpleging een boost te geven: meer cliënten thuis zorg aanbieden met steeds minder mensen en middelen.

Als Thuisleefgroep hebben we afgelopen jaar mooie aanvragen mogen doen met en voor klanten actief in de wijkverpleging o.a. met de SOW subsidie. We voeren deze projecten nu succesvol uit.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de SOW subsidie en het nieuwe IZA Fonds voor de wijkverpleging. We begeleiden ook nu weer organisaties en partners optimaal bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We zien je graag bij de lunch catch up!
Liever een 1 op 1 gesprek met Arjan of Tobias? Dat kan! Vul je gegevens hier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

Het laatste nieuws

Q&A IZA Fonds Wijkverpleging

5 vragen over IZA fonds wijkverpleging beantwoord. Samen met onze IZA expert, implementatie consultant Tobias van Herwaarden, zochten wij de [...]

Vitaliteit met Thuisleefgroep

Gisteren hebben we in het kader van Vitaliteit met ons team een workshop AdemWijs van de Leefstijl Academie gedaan. De [...]

Lees meer
Ga naar de bovenkant