Webinar IZA-wijkfonds Tweede ronde2023-09-07T17:55:35+00:00

Meld je nu aan voor onze lunch catch up over

IZA-fonds wijkverpleging subsidie

IZA-fonds wijkverpleging & Thuisleefgroep

Tijdens deze lunch catch up op 14 september nemen Tobias van Herwaarden en Ilse Schoormans je mee in de mogelijkheden van de tweede ronde aanvragen voor het IZA-fonds wijkverpleging.

In 30 minuten praten zij je bij over wat het IZA-fonds wijkverpleging inhoudt, welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn en hoe we gezamenlijk onze expertise hiervoor kunnen inzetten.

Aanmelden webinar

Leuk dat je je aanmeldt voor onze lunch catch up over het IZA-fonds wijkverpleging samen met Thuisleefgroep

Waarom deze Lunch catch up?

De komende jaren neemt het aantal ouderen flink toe, stijgt de zorgvraag en wordt de potentiële beroepsbevolking juist kleiner.  Dit vraagt om een verandering van ons huidige systeem naar een nieuw toekomstgericht gezondheidssysteem.

Door te kijken naar nieuwe manieren van zorgverlening, samenwerkingen in de zorgketen en de focus te leggen op preventie en positieve gezondheid, ondersteunt het IZA-fonds wijkverpleging deze transitie. Het IZA-fonds Wijkverpleging is bedoeld om de wijkverpleging een boost te geven: meer cliënten thuis zorg aanbieden met steeds minder mensen en middelen.

Als Thuisleefgroep hebben we afgelopen jaar mooie aanvragen mogen doen met en voor klanten actief in de wijkverpleging o.a. met de SOW subsidie & het IZA wijkfonds in de eerste aanvraagronde. We voeren deze projecten nu succesvol uit.

Voor deze tweede ronde van het IZA wijkfonds begeleiden we ook nu weer organisaties en partners optimaal bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We zien je graag bij de lunch catch up!
Liever een 1 op 1 gesprek met Ilse of Tobias? Dat kan! Vul je gegevens hier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

Het laatste nieuws

Het CrossCare-project

Innovatie in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking In een samenleving waar de druk op de zorgsector [...]

Ga naar de bovenkant