Vitaliteit met Thuisleefgroep

Vitaliteit met Thuisleefgroep

Gisteren hebben we in het kader van Vitaliteit met ons team een workshop AdemWijs van de Leefstijl Academie gedaan. De leefstijl Academie richt zich op gezonde leefstijl en vitaliteit en ondersteund bedrijven en organisaties in vitaliteitsmanagement. “Je bent pas een gezond bedrijf als jouw medewerkers gezond en vitaal zijn.” De workshop AdemWijs werd gegeven door ons Raad van Advies lid Karel Jonker.

Karel Jonker heeft ruime ervaring als directielid van grote organisaties en weet als geen ander het belang van een gezonde bedrijfscultuur. En vooral wat de effecten zijn als dit niet het geval is. De Leefstijl Academie is vooral gericht op de toegepaste vitaliteit. “Doen” is het devies.

Met Thuisleefgroep hebben we in dit kader een Workshop Ademwijs gedaan. En dat is niet zomaar. De afgelopen jaren was Karel betrokken als lid van de Raad van Advies van Thuisleefgroep. “Ik mocht op deze manier meebouwen aan een prachtig toekomstgericht initiatief en het toegankelijk maken van hulpmiddelen, innovaties een de moeilijke weg de markt van (de toegang tot) hulpmiddelen te veranderen.” Aldus Karel

Karel vertelt: “De workshop Ademwijs is een mooie spectaculaire afsluiting van deze prachtige samenwerking. Niet omdat er niets meer te doen is maar simpelweg omdat de ontwikkeling van De leefstijl Academie zo’n vlucht neemt dat het alle aandacht vraagt. Wat is er dan mooier om op deze manier af te sluiten. Afsluiten met een boodschap vooral een gezonde onderneming te blijven met vitale mensen. Het was een onvergetelijk middag in Utrecht waarin we vooral stil hebben gestaan bij het belang van je bewustzijn van stress, ademhaling en persoonlijk leiderschap. De ingrediënten voor vitale medewerkers, voor een vitaal bedrijf. En dit alles ging gepaard met een dip in een grote bak met ijs.  Want over stressreductie kun je praten, maar beter is om het even weer echt te voelen.”

Tijdens de sessie hebben we ervaren dat (extreme) kou een kracht is en hoe belangrijk je mindset en ademhaling zijn. Het was namelijk wel even slikken toen we het ijsbad met 100 kg aan ijsklontjes zagen… Grenzen werden verlegd en het was mooi om te zien dat iedereen bewust de controle nam over zijn eigen stressreactie. Heel tof om mee te maken.

Bedankt Karel voor alles wat je voor onze Raad van Advies en Thuisleefgroep gedaan hebt. Maar bovenal bedankt voor deze inspirerende (en HELE koude 😉 ) sessie!

Heel veel succes met het verder uitbouwen van De Leefstijl Academie en we zijn benieuwd wat je in de toekomst voor ons in petto hebt!

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08