Kansen voor West en de Thuisleefbieb

Kansen voor West en de Thuisleefbieb

In de wereld van de zorgtechnologie is vooruitgang geen optie, maar een noodzaak. Met de opkomst van innovatieve oplossingen die de levenskwaliteit van mensen kunnen verbeteren, is de visie van Thuisleefbieb geboren. Deze visie, gecombineerd met de steun van Kansen voor West door middel van een subsidietoekenning, heeft ons in staat gesteld om onze droom van een betere zorgtoekomst werkelijkheid te maken.

De Visie van Thuisleefbieb: Een Wereld van Zorginnovatie

De Thuisleefbieb is ontstaan vanuit de overtuiging dat zorginnovatie een cruciale rol speelt in het verbeteren van de levens van mensen. Onze visie is duidelijk: we willen een brug slaan tussen geavanceerde technologieën en degenen die ze het meest nodig hebben. Met een gebruiksvriendelijke benadering willen we zorgprofessionals en organisaties in staat stellen om nieuwe zorgtechnologieën te ontdekken, te testen en te beoordelen, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over de beste oplossingen voor hun patiënten en cliënten.

Onze visie omvat meerdere aspecten:

  1. Toegankelijkheid: We geloven dat innovatie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie die zowel digitale experts als minder digitaal vaardige zorgprofessionals kunnen omarmen.
  2. Innovatiecultuur: Thuisleefbieb streeft ernaar om een cultuur van voortdurende verbetering en innovatie te bevorderen. Door zorgtechnologieën gemakkelijk beschikbaar te maken voor testen en beoordelen, willen we zorgprofessionals aanmoedigen om open te staan voor nieuwe ideeën en benaderingen.
  3. Gebruikersgerichtheid: Onze focus ligt altijd op de gebruiker – zowel de zorgprofessionals als de uiteindelijke patiënten en cliënten. We willen ervoor zorgen dat de technologieën die worden geïntroduceerd daadwerkelijk bijdragen aan een betere levenskwaliteit en zorgervaring.

Kansen voor West: Samen Bouwen aan de Toekomst van Zorginnovatie

Het is één ding om een visie te hebben, maar het verwezenlijken ervan vereist partnerschap en ondersteuning. Hier komt Kansen voor West in beeld. Dankzij de subsidietoekenning van Kansen voor West hebben we de middelen en mogelijkheden gekregen om de Thuisleefbieb verder te ontwikkelen en te verbeteren.

De subsidie heeft ons in staat gesteld om enkele kritieke stappen te nemen:

  1. Professionalisering van de Applicatie: De subsidie stelde ons in staat om onze Proof of Concept te transformeren naar een professionele en marktrijpe applicatie. We hebben ons gericht op het verbeteren van de gebruikersinterface, zodat het proces “Van uitleen tot review” duidelijker wordt en waardevolle informatie niet verloren gaat.
  2. Klantinteractie en Feedback: De klantreissessies met belangrijke klanten hebben ons waardevolle inzichten geboden in de behoeften en verwachtingen van de gebruikers. Deze feedback heeft ons geholpen om de applicatie beter af te stemmen op de real-world behoeften van zorgprofessionals.
  3. Functionaliteit Uitbreiden: Met de subsidie hebben we ook de mogelijkheid gehad om tegemoet te komen aan specifieke wensen van klanten. Deze toevoegingen zullen onze SAAS-oplossing nog krachtiger maken en beter aansluiten bij de eisen van de markt.

Zorginnovatie in Actie

De visie van Thuisleefbieb wordt elke dag werkelijkheid dankzij de steun van partners zoals Kansen voor West. Samen werken we aan een toekomst waarin zorgtechnologieën niet alleen mogelijkheden bieden, maar ook gemakkelijk toegankelijk en bruikbaar zijn. Met de voortdurende ontwikkeling van Thuisleefbieb en de steun van onze partners blijven we innoveren en bijdragen aan een betere zorgervaring voor iedereen.

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08