Ilse in de Vriendin!

Ilse in de Vriendin!

Wat als het leven niet gaat zoals je hoopt dat het gaat? Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten of je buigt je tegenslag om in iets positiefs. Onze CEO Ilse Schoormans staat samen met drie andere vrouwen in de Vriendin. Zij vertellen over hoe ze van een nood een deugd maakten.

Van een nood een deugd maken

Ilse vertelt dat ze onverwachts mantelzorger werd van haar oma en verschillende zaken voor haar wilde regelen. Haar oma had zorghulpmiddelen nodig, zoals een automatische deuropener en een personenalarm. Samen met haar zus struinde Ilse talloze websites af maar raakte compleet het overzicht kwijt. “Ik ben nu ondernemer omdat ik niet de juiste zorg voor mijn oma kon vinden.” Ons online platform Thuisleefgids is ontstaan vanuit die zoektocht. We willen mensen met een zorgvraag en hun mantelzorgers helpen de juiste producten te vinden. “Het is mijn levensmissie geworden om hulp te bieden,” aldus Ilse.

Thuisleefgids als platform

Thuisleefgids is inmiddels onderdeel van Thuisleefgroep. Bij Thuisleefgroep zetten wij ons in om de markt van zorghulpmiddelen en innovaties transparanter, toegankelijker en overzichtelijker maken. Door het bevorderen van kennis, zelfmanagement en persoonsgerichte zorg kunnen mensen met een zorgvraag langer zelfstandig (thuis) blijven wonen.

Credits Vriendin:

Foto: Robert Elsing
Interview: Hester Zitvast
Visagie: Wilma Scholte

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08