ICT & Health: Thuisleefgroep & Den Haag

ICT & Health: Thuisleefgroep & Den Haag

Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie. Een dag vol interactie met vele deskundigen uit alle lijnen van de zorg over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen, samenwerkingen, slimme innovaties en technologieën die de transformatieve zorg in de praktijk laten werken.

Samen met Erwin Tak, opgave manager Technologie bij de Gemeente Den Haag, vertelt Arjan van der Weijde over het ecosysteem van Thuisleefgroep. Hierin komt o.a. aan bod hoe onze systemen Thuisleefwijzer en Thuisleefbieb samen ervoor zorgen dat de inwoners van Den Haag langer (zelfstandig) thuis kunnen wonen met het het Technologie voor Thuis Platform.

Geen ecosysteem zonder infrastructuur: het Technologie voor Thuis platform in Den Haag.

“In Den Haag bouwen verschillende partijen al een aantal jaar aan een ecosysteem om zorgtechnologie sneller in het sociaal domein te implementeren. Van bewoners tot zorginstellingen en van bedrijven tot kennisinstellingen. Om de ervaringen van inwoners, de toegankelijkheid van technologie, de ontsluiting van de markt voor bedrijven en kennis over technologie voor zorgmedewerkers te faciliteren wordt er gewerkt aan één gezamenlijke infrastructuur: het Technologie voor Thuis Platform.

Thuisleefgroep levert hiervoor de digitale tools en verbindt daarmee partijen zodat er geen kennis verloren gaat en het ecosysteem de implementatie kan versnellen. Hoe? Dat vertellen de partners van het ecosysteem en laat Thuisleefgroep zien.” Bron: technologievoorthuis.nl 

Zien we jou op het ICT & Health congres in Den haag?

 

Delen op Social Media!

Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Neem via het contactformulier contact met ons op. Heb je liever direct contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Thuisleefgroep

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefgroep.nl

  • (033) – 330 25 08